Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

VALERO: "BENJA I PI HAN FET MOLTS QUILÒMETRES ENGUANY"

El tècnic lloa els golejadors a Europa Ràdio

Pi i Benja

Si fossin jugadors de bàsquet, diriem que Pi i Benja han fet un 'doble doble'. Els dos davanters més en forma de l'Europa en les darreres lligues han superat ja la xifra de deu gols als seus comptes particulars. José Ángel Valero, en declaracions a Europa Ràdio, ha valorat l'estat dels jugadors. Entre els dos han marcat 21 dels 40 gols de l'equip, és a dir, més de la meitat.


"Està clar que tenen molta qualitat i que tenen gol... i encara haurien de tenir a la taula de golejadors cinc o sis gols més, perquè han tingut oportunitats per a fer-ho", ha manifestat el tècnic gracienc als micròfons d'Europa Ràdio. Al marge dels gols, però, el màxim responsable del Primer Equip ha destacat la feina fosca dels dos jugadors i la seva implicació amb la resta de les tasques que realitza l'equip sobre el terreny de joc amb i sense i pilota.

Bona mostra d'això és l'esforç físic que realitzen els dos golejadors escapulats al llarg del partit. "El mèrit que tenen és que amb la qualitat que tenen, treballen moltíssim. Benja i Pi estan fent moltíssims quilòmetres aquest any". Pots escoltar més fragments de les declaracions del tècnic fent 'play' al reproductor. 

Logo Europa Ràdio

José Ángel Valero parla dels golejadors a Europa Ràdio

acidH TEB FederacioAcell