Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ELS JUGADORS ESCULLEN PORTAR DORSAL PERSONALITZAT

Enguany, però, no hi haurà nom a l'esquena

Dorsals

Tot i que enguany els jugadors del Primer Equip de l'Europa no portaran el seu nom a la samarreta, els membres de la plantilla gracienca han decidit portal, igualment, els seus propis dorsals. Així doncs, els 21 membres de l'equip ha escollit el número que portaran durant la lliga 09/10 a la seva esquena. Els numeros, segons normativa vigent de la RFEF, aniran de l'1 al 25.

La Federación Española de Fútbol autoritza als equips de les lligues no professionals  d'àmbit estatal (Segona B, Tercera, Divisió d'Honor juvenil, etc.) a portar assignats dorsals a cada membre de la plantilla de forma fixa durant la temporada. Els 21 jugadors que té actualment el Primer Equip (a l'espera de si el cos tècnic decideix cobrir o no la baixa de David Llobet i retornar-la a 22 efectius) han triat el seu propi número per lluir durant tota la temporada, malgrat que enguany a l'esquena no hi figurarà el nom individualitzat sobre el dorsal.

Per temes de superstició, mania o costum dins les diferents "litúrgies" del futbol, han quedat lliures el dorsal 13 (diuen que porta mala sort), el 12 (símbol del primer jugador no titular en ordre correlatiu) i el 17 (simbol del primer jugador que no entra en convocatòria també en ordre correlatiu). També ha quedat lliure el dorsal 19, que aquests dies ha portat el davanter Romero, a prova a la plantilla. Qualsevol d'aquests dorsals lliures podrà ser assignat a una hipotètica futura alta d'un jugador dins el planter. A continuació us oferim la relació dels dorsals escollits pels futbolistes:

 

Dorsals


 


acidH TEB FederacioAcell