QUARTA VICTÒRIA CONSECUTIVA I FI DE LA PRETEMPORADA

Una única derrota en tot el mes d'agost

Premià Dalt - Europa

El Primer Equip de l'Europa va tancar la pretemporada amb una victòria per 1-3 davant el Premià de Dalt que suposa la quarta consecutiva en una setmana. L'equip de Pedro Dólera suma 4 triomfs, 4 empats i 1 única derrota en el balanç dels partits disputats durant aquest estiu. Ahir l'equip va acusar l'esforç físic anterior contra el Badalona.

Era d'esperar que el darrer amistós de l'Europa a la pretemporada fos difícil de resoldre tot i jugar contra un equip de Preferent. L'esforç físic dels escapulats 24 hores abans al trofeu Ciutat de Badalona i el comprensible relaxament mental feien preveure un partit complicat a l'inici, com així va ser. De fet, el Premià de Dalt es va avançar al marcador i tot i l'empat matiner de Josu, no va ser fins als darrers deu minuts de partit que l'Europa va aconseguir el resultat definitiu.

Al minut 19, el menut davanter Washington va engaltar un xut creuat que, tot i picar en els guants de Cañadas, va acabar al fons de la xarxa. De fet el Premià, que jugava el seu quart partit de pretemporada, va sortir animat i amb ganes a la gespa del seu camp, conscient que davant tenien el millor partit de l'estiu per demostrar la seva vàlua. No obstant, l'avantatge local va durar tan sols set minuts, fins que el gracienc Josu va rematar de cap, al segon pal, una precisa centrada des de la banda dreta. Era l'empat amb el que es va arribar al descans.

Fins al darrer quart d'hora de partit no van aparèixer les millors ocasions de l'Europa al segon temps. En aquest tram el conjunt escapulat va treure la bateria de reserva d'aquest cap de setmana per intentar que el partit no tingués un final en forma d'empat. Ivan Plana ho va provar amb un xut creuat que va anar a picar a les cames del porter. Al minut 80, gol anul·lat a Ivan Álvarez, qui havia pentinat una falta servida per Delmàs. L'assistent havia considerat que hi havia fora de joc. Dos minuts més tard, però, Simón va combinar amb Ivan Plana qui, des de l'interior de l'àrea, va aconseguir el segon gol visitant. Ja als darrers segons, una centrada d'Àlex va ser rematada al fons de la xarxa per Romero a la mitja volta, en un gol molt elegant i plàstic que va coincidir amb el xiulet final.

Pretemporada (amistós) · 23/08/09 · Mpal. Premià Dalt · 100 espectadors

PREMIÀ DALT: Vilajoana, Ramos, Serrano, Xavi, Molina, Buitre, Washington, David, Morelló, Adolfo i Lalo... També van jugar: Mario, Sergio, Juan, Julio, Cristóbal, Dani, Kilian, Ricky, Arturo, Nabil i Bellido.

EUROPA: Cañadas, Xavi Roca, Sergio, Ramon Suàrez, Pociello, Gatell, Xavi Garcia, Josu, Padilla, Xavi i Juli... També van jugar: Àlex, Diego, Valderas, Ivan, Delmàs, Nefta, Ivan Plana, Simón i Romero.

ÀRBITRE: Víctor García.

TARGETES: Grogues a Arturo (Premià Dalt) i Sergio i Ramon Suàrez (Europa)

GOLS: 1-0 (Washington, 19'); 1-1 (Josu, 26'); 1-2 (Ivan Plana, 82'); 1-3 (Romero, 90').