Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL PRIMER PARTIT, A LES SET

L'Europa iniciarà la lliga en horari de tarda

Horari

Com és habitual des de fa anys, el primer partit de lliga que l'Europa disputa al Nou Sardenya (enguany el que obre el campionat) es disputarà per la tarda per evitar la màxima intensitat matinal de calor en el cas hipotètic de fer un dia de ple sol. Possiblement la mesura també s'apliqui a la tercera jornada, el 13 de setembre, en la visita de l'Olesa.

Ja fa uns quants anys que l'Europa, sobretot quan li toca començar la lliga al seu estadi, programa la primera jornada (i en les darreres temporades també la tercera) en horari de tarda al Nou Sardenya. Enguany aquest fet no serà una excepció. Si bé l'horari habitual de l'equip seguirà sent com és tradicional les 12 del matí, el proper 30 d'agost i molt probablement el 13 de setembre es canviarà de forma excepcional l'horari al de les 19 hores. Aquesta mesura s'ha aplicat sempre per motius de calor donat que el calendari ocupa una franja encara potent de xafogor als matins.

Independentment de l'horari de la segona jornada a l'estadi (la tercera en ordre de lliga), en els dos primers duels al Nou Sardenya les oficines del club romandran obertes des de dues hores abans del partit per tramitar la renovació de carnets d'aquells socis que, per motius de vacances o altres condicionants, no hagin renovat encara el seu abonament. Aquest horari especial serà només per aquest tipus de tràmits. Les oficines atendran altres gestions administratives en horari normal de temporada (dilluns a divendres de 11 a 14 i de 17 a 20 hores).

 

acidH TEB FederacioAcell