Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA FITXA MARC FERNÁNDEZ, PUNTA DEL JUVENIL DEL ZARAGOZA

Propietat del Sabadell, arriba com a cedit

Marc

El cos tècnic del Primer Equip de l'Europa ha decidit cobrir, finalment, la baixa de la fitxa de David Llobet. Necessitat, per número, d'un tercer davanter (a banda de Juli i Simón), l'equip incorpora al punta Marc Fernández,  de 19 anys, cedit pel Sabadell (actual propietari) i provinent de Zaragoza juvenil. La plantilla queda definitivament tancada a quatre dies de l'inici de lliga.

Marc Fernández Gràcia, davanter centre de 19 anys, és la nova i darrera incorporació del Primer Equip, convertint-se en el membre més jove de la plantilla, tres mesos per davant de Josu Rodríguez. El jugador català arriba provinent del futbol base del Real Zaragoza, on enguany ha marcat 17 gols a la Divisió d'Honor. D'un metre i vuitanta centímetres d'alçada, aquest ràpid punta arriba per complementar l'atac gracienc en la demarcació de "9" pur, donat que fins ara l'equip tenia tan sols dos efectius: Juli i Simón. El cos tècnic, després d'uns dies de proves, ha descartat finalment la incorporació de José Manuel Romero.

 

Marc
Contraportada del suplement "FutCat" de Mundo Deportivo
corresponent al 16 de juny, amb reportatge dedicat al jugador

 

Format a les categories inferiors del FC Barcelona, en Marc va passar posteriorment pel cadet del Cornellà i pel juvenil del Sant Andreu, també a Divisió d'Honor (enfrontant-se fa dues temporades a l'Europa). Incorporació del passat estiu a les files del Zaragoza juvenil, enguany la secretaria tècnica del Sabadell tenia el jugador a prova durant la pretemporada. Les seves qualitats van convèncer Ramon Moya i el Sabadell va contractar al jove punta barceloní. No obstant, donada l'edat del jugador i la saturació de davanters de renom que hi ha per davant d'ell al conjunt arlequinat, l'staff tècnic escapulat ha aconseguit rebre el jugador en qualitat de cedit per aquesta temporada a les files gracienques.

 

acidH TEB FederacioAcell