Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DISPONIBLES LES DADES INDIVIDUALS DE LA PLANTILLA

Fotos, trajectòria, dorsal, demarcació...

Plantilla

Dins el menú "Primer Equip" de la web oficial (situat a la dreta d'aquest article), es pot consultar, des d'ara, tota la informació individual dels jugadors, cos tècnic i auxiliar de la primera plantilla. S'inclouen fotos oficials, data de naixement, demarcació, alçada, pes, dorsal assignat i moltes dades més. La secció amplia la informació detallada respecte altres temporades.

A la secció "Plantilla 09/10" es pot consultar la composició dels 22 jugadors de l'Europa que començaran la lliga aquest diumenge, a més de l'staff tècnic, el cos auxiliar i el cos directiu/comunicació que abarquen, tots ells, l'estructura del Primer Equip. Aquest mateix estil de llistat de la plantilla s'aplicarà, en futures setmanes, al Juvenil A i el Femení A, amb petites adaptacions. Tots ells composen els equips de seguiment fixe esportiu de la web oficia de forma regular.

En aquesta secció s'inclou, a primer cop de vista, una foto petita del jugador o membre tècnic/auxiliar, el nom esportiu, la data de naixement, la procedència (o si segueix d'altres temporades dins l'equip), el dorsal fixe que lluirà durant la  lliga (i en cas dels tres capitans, l'ordre de capitania) i el número de temporades a la plantilla, tots ells dividits per demarcació o estructura d'equip. A cada renglera individual, els usuaris de la web podran clicar a un botó de més informació, on una finestra més petita saltarà per davant de la pantalla principal amb una fitxa més detallada on s'inclou el nom i cognoms complets de la persona, l'alçada i pes (en cas només dels jugadors), la demarcació específica dins el camp, trajectòria anterior en altres clubs i una foto gran.

 La foto oficial de Marc Fernández tanca la plantilla

Ahir al vespre, abans de l'inici de l'entrenament del Primer Equip, es van realitzar les fotos oficials individuals d'aquells jugadors i membres de l'staff que restaven per fotografiar. Entre ells, la darrera incorporació de l'equip, el davanter centre Marc Fernández (provinent del juvenil del Zaragoza però cedit per l'equip propietari dels seus drets, el Sabadell). La foto del nou punta escapulat tanca de forma oficial la plantilla al mercat d'agost, a tres dies de començar la lliga.

 

Plantilla

 

La plantilla quedarà formada, doncs, pels següents 22 jugadors anomenats segons el seu nom esportiu: Cañadas i Belsun (porters), Àlex, Ramon Suàrez, Pociello, Xavi Roca, Diego, Cano, Sergio i Xavi Garcia (defenses), Delmàs, Gatell, Nefta, Xavi, Ivan, Padilla i Valderas (mitjos) i Simón, Juli, Iván Plana, Marc i Josu (davanters).

 

 Article La plantilla, un a un

acidH TEB FederacioAcell