Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

SIMÓN: "VAM ESTAR MOLT BÉ"

El punta, satisfet de l'inici dels escapulats

Simón

El diari esportiu "El 9" recull, en la seva edició d'avui, les impressions de l'autor dels dos primers gols de l'Europa en el nou campionat de lliga que es va estrenar diumenge al Nou Sardenya. Simón es mostra satisfet de la feina feta i de la possibilitat d'haver pogut ajudar l'equip amb dues dianes. De fet, ni que sigui anecdòtic, Simón és el segon "pichichi" de la lliga.

Video El 2-1 de Simón i  la Torcida

En un article de Sergi Hernández, el diari esportiu en català afirma que "pel Sardenya han passat molts davanters en els últims anys i amb cap d'ells s'ha aconseguit fer una campanya que permetés somiar l'ascens. Potser la quarta posició també pot quedar un pèl lluny aquest any, però el fet és que el nou davanter de l'equip, Javier Simón, ha començat amb molt bon peu el seu camí com a jugador escapulat. Tant és així que va ser l'autor dels dos gols contra l'Amposta". A la segona diana, a més, el davanter va fer el primer gest de complicitat amb la seva nova afició, anant a celebrar-ho al gol amb els aficionats de la Torcida Escapulada. Precisament la penya europeista va aconseguir gravar, des del gol, el 2-0 i la posterior celebració, que podeu veure fent clic a l'enllaç superior i també a la seva web, torcidaescapulada.com

El rotatiu recull les declaracions del llarg punta gracienc, on afirma que "l'equip va estar molt bé, ben compenetrat, i a sobre no vam patir gaire. A més, vaig poder marcar dos gols i ajudar, així que molt millor". De fet, amb els dos gols clau del primer partit de lliga, Javier Simón va doblar la xifra de gols particular que tenia fins ara amb la samarreta escapulada, donat que en pretemporada l'exdavanter de la Gramenet va fer un gol. Ara, on importa fer-los de veritat, a la lliga, ja en porta dos. Esperem que segueixi la ratxa!

 

Simon
Simón pentina amb el cap un servei de banda per assistir a Nefta.
De fons, la penya Torcida, amb qui Simón va celebrar el 2-0.

 


 

acidH TEB FederacioAcell