Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

VALERO OPINA DEL PARTIT A PREMIÀ A EUROPA TV

El tècnic confia en mantenir la bona línia

Valero

"Sabem que Premià és un camp molt complicat, però nosaltres anem amb totes les forces del món per intentar puntuar i si podem, endur-nos els tres punts. Perquè no?". El tècnic del Primer Equip, José Ángel Valero, s'ha expressat així a les càmeres d'Europa TV valorant el duel d'aquest proper diumenge. Pel màxim responsable de l'equip, l'esperit del partit de la primera volta -on l'Europa va guanyar al Premià per 2-1 amb 8 homes sobre el camp- serà un factor important a tenir present com a element motivador.


Segons Valero "hem tingut la fortuna de tenir jugadors amb quatre targetes i no rebre cap altre targeta sancionant, així que podrem plantejar el partit amb tots els efectius i podent repetir onze, si s'escau". Pel tècnic gracienc el partit "és una final" de cara als objectius immediats de l'equip a la taula classificatòria.

 
El 'míster' escapulat ha manifestat el desig de "intentar que algú parli de nosaltres a nivell futbolístic. Enguany s'ha parlat només del Centenari i dels partits importants, però no de la nostra lliga. Entenc que per mèrits propis, però hem d'intentar que es parli de nosaltres d'aquí fins al final de temporada".


EUROPA TV: LES OPINIONS DE JOSÉ ÁNGEL VALERO



acidH TEB FederacioAcell