Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LA HISTÒRIA PERSONAL D'EN JOSU, AL DIARI SPORT DEL DIA 22

El jugador serà portada del suplement

Josu

La història singular d'en Josu Rodríguez (únic jugador  nascut a Gràcia a la història del club en arribar des del primer any d'Escola fins al Primer Equip sense vestir mai cap altra samarreta de cap altre club), serà portada del suplement "Futbol Català" del diari Sport el proper dimarts dia 22 de setembre. Al reportatge es repassarà la seva etapa com europeista de base.

En un futbol cada dia més mercantilitzat i absent de valors i fidelitat, el cas d'en Josu és, simplement, excepcional. Gairebé inèdit almenys al futbol català. Actualment encara hi ha casos de jugadors que formen part de la base dels seus equips i arriben a fer carrera al seu equip sènior, fins i tot arribant a retirar-se sense vestir cap altra samarreta. No obstant, pocs d'aquests jugadors -si és que se'n troben- formen part del seu club des de la primera edat legal possible en que s'hi practica futbol (en el cas europeista en l'etapa d'en Josu, els sis anys). Per a rematar-ho, en Josu és nascut i resident a Gràcia. 

És per això que el diari Sport s'ha interessat en aquesta notícia que en el seu dia ja va publicar ceeuropa.cat en portada. Aquest matí, l'extrem gracienc ha estat objecte del reportatge fotogràfic pel diari, realitzat, com no podia ser d'una altra manera, a la Plaça de la Vila de Gràcia, on el jugador s'ha fotografiat al costat d'un dels símbols de casa nostre, el campanar, i on també ha pujat al balcó de l'Ajuntament.

 

ALGUNES IMATGES DEL REPORTATGE FOTOGRÀFIC

Josu
En Josu al balcó de l'Ajuntament de Gràcia, amb la Plaça de la Vila al fons

 

Josu
Des del balcó del Regidor de Gràcia, veient la Plaça de la Vila


Josu
Tant alt com el campanar de la Plaça de la Vila. Símbol del creixement
del jugador dins la nostra entitat. De l'Escola al Primer Equip.

acidH TEB FederacioAcell