Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LA INFERMERIA PASSA D'ESTAR BUIDA A PLENA DE COP

L'equip podria tenir set baixes diumenge

Lesions

Durant la pretemporada, el periode de més risc de lesions i sobrecàrregues, aquest aspecte de l'estiu havia respectat (i molt) al Primer Equip escapulat. Ara, després de tres jornades de lliga, les lesions i les sancions poden provocar que diumenge l'Europa arribi a acumular fins a set baixes. Algunes d'elles, s'intentaran recuperar i poder arribar en condicions a darrera hora.

Àlex Isern, per motius personals, i Àlex Delmàs, sancionat per veure una doble groga el passat diumenge, són dues baixes segures per diumenge contra la Pobla de Mafumet. Per la banda dels lesionats, cinc jugadors estan actualment ocupant la infermeria gracienca. Aquests són: Belsun, Josu, Padilla, Xavi Roca i Ramon Suàrez.

 

Lesions
A la imatge, Xavi Roca es toca la part posterior de la cama en el moment
de notar la seva lesió durant el partit contra l'Olesa al Nou Sardenya

 

Josu Rodríguez es farà una ressonància per determinar l'abast de la lesió. En principi, el jugador podria patir un esquinç del lligament lateral intern del genoll esquerre, amb possible pinçament de menisc. El càlcul, abans de la ressonància, apunta a un mínim de tres setmanes de baixa. Per la seva banda, Padilla, que va notar una dura càrrega durant un entrenament aquesta setmana, podria patir un trencament als isquiotibials. Les proves determinaran si el jugador pot arribar a ser convocat per aquest diumenge, però hi ha mínimes possibilitats. La mateixa zona que Padilla té afectada Xavi Roca, que es troba en la mateixa valoració que el migcampista. Arribar al diumenge en condicions té un percentatge molt baix de possibilitats.

Per la seva banda, el porter Belsun s'ha de fer també una ressonància, en aquest cas a l'espatlla. La intenció dels metges, fisioterapeutes i cos tècnic és que pugui estar convocat per diumenge, almenys com a suplent si s'arriba forçat de condicions. Cas que això no fos viable, Pedro Dólera i el seu staff haurien de fer la primera convocatòria de la temporada d'un Juvenil per cobrir la segona plaça de porter. El jugador més recuperable de tots és Ramon Suàrez. El central pateix també dels isquiotibials, però tot apunta que per diumenge el tractament de la zona afectada haurà recuperat al jugador en condicions per formar part de la convocatòria.

 

acidH TEB FederacioAcell