Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

OBJECTIU: PORTERIA A ZERO

L'equip no l'ha pogut deixar així cap partit

Gols

Després d'haver deixat la porteria a zero en quatre dels seus nou partits de pretemporada i encaixar un total de 6 dianes en 9 partits, l'inici de lliga està sent diferent pel Primer Equip, que porta 9 dianes en contra en 4 jornades. El primer pas que buscarà l'equip és acabar els partits amb zero en contra. Aquesta tasca tindrà un dur test en els propers dos partits de lliga.

Sobre el paper, Santboià i L'Hospitalet no són els millors rivals per començar a deixar la porteria a zero, però l'Europa està obligat a començar a remuntar aquest camí després de convertir-se en només quatre jornades en el segon equip més golejat de la lliga, només per darrere del Cassà (11) i empatat amb el Castelldefels. Set d'aquests nou gols han arribat a fora, en les dues visites a domicili, territori on encara no s'ha marcat tampoc cap gol a favor.

L'equip té en els partits a casa part de la recepta per practicar aquest treball. Al Nou Sardenya, tant en pretemporada com en lliga, el conjunt gracienc ha realitzat bons partits i amb un joc ordenat i efectiu. L'empat contra l'Olesa va ser un injust empat fruit d'una jugada aïllada, i és per aquí on l'equip escapulat voldrà treure els arguments que li facin canviar la cara també a fora. Davant dels graciencs es posaran en les properes dues jornades dos equipassos de la lliga, potser -encara que sembli el contrari- el millor moment per calibrar el nivell màxim real de l'equip.

 

acidH TEB FederacioAcell