Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

JULI: "VAIG TENIR SENSACIONS ESTRANYES AL CAMP"

El davanter va tornar a 'casa' diumenge

Juli

El partit de diumenge va ser especial per a un jugador de les files gracienques, el davanter Julián García Gómez, conegut esportivament com Juli. Format a la base de L'Hospitalet i protagonista involuntari aquest estiu d'un petit embolic amb la seva fitxa, va veure's les cares per primer cop amb els seus 'ex', sortint com a titular en l'onze inicial de l'Europa.

El jove jugador escapulat ha afirmat que "vaig tenir sensacions estranyes al camp, diferents a les que tenia abans quan jugava aquí. Feia vuit anys que estava a L'Hospitalet i sortir com a rival es fa molt diferent. Ara, però, em centro només en el meu equip". El punta va voler també destacar el bon partit escapulat malgrat perdre. "Vam fer un plantejament seriós i deixant molt bona imatge. Va ser una pena marxar amb un 2-0 perquè vam tenir opcions de fer alguna cosa".

 

Juli
El punta escapulat, en una acció del partit de diumenge

 

Aquest estiu el jugador es va convertir en protagonista involuntari al principi de la pretemporada. L'Hospitalet va retenir la seva fitxa tot i haver-se desvinculat de l'entitat i va posar molts impediments per a la formalització total de l'acord del jugador amb l'Europa. En roda de premsa posterior al partit, Juli va ser preguntat sobre si havia parlat amb Miguel García, president de l'entitat riberenca, durant algun moment del matí. "No, no m'ha saludat perquè ni l'he vist ni he coincidit amb ell" va respondre de forma clara el davanter del Primer Equip de l'Europa.

 

Juli
Juli pica de mans amb Ivan Plana al moment de ser substituit

 

 

 

 

 

acidH TEB FederacioAcell