Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

IMPUGNAT EL PARTIT DE DIUMENGE PER ALINIACIÓ INDEGUDA

Amb motiu de la participació d'Ivan Peralta

Peralta

El Club Esportiu Europa ha decidit presentar recurs d'impugnació sobre el resultat final del partit entre els primers equips de L'Hospitalet i l'Europa disputat aquest diumenge passat. L'entitat escapulada argumenta aliniació indeguda del jugador Ivan Peralta, qui va entrar al camp al segon temps de l'encontre en substitució del davanter Eloi Fontanella.

El club argumenta en la seva impugnació, que ha estat acceptada a tràmit pel Comitè de la Federació Catalana de Futbol, la absència de registre de fitxa federativa del jugador. Segons els arguments exposats en el document d'impugnació, el CE Europa alega que el jugador Ivan Peralta, juvenil del club fins la passada temporada, no tenia tramitada la seva fitxa per competir federadament.

 

Peralta
Eloi Fontanella en una acció d'aquest diumenge. El punta va deixar el
terreny de joc al minut 78, moment en que va entrar Ivan Peralta.

 

Formant part de la convocatòria oficial del partit de diumenge, a la banqueta i amb el dorsal número 16, Ivan Peralta va acabar prenent part del joc del seu equip, entrant a la gespa de l'Olímpic de L'Hospitalet al minut 78 en substitució d'Eloi Fontanella. Per aquest fet l'Europa ha decidit impugnar el partit per aliniació indeguda. El CE L'Hospitalet disposa de tres dies hàbils per presentar les seves alegacions abans que tot el contingut de l'expedient obert per la FCF sigui estudiat pel comitè.

acidH TEB FederacioAcell