Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DÓLERA: "EL PARTIT AMB EL PRAT TÉ MOLTA HISTÒRIA"

El Prat Ràdio entrevista Pedro Dólera

Dolera

Des de la temporada 02/03 en que el duel de la última jornada va condemnar al perdedor de l'Europa - Prat a Catalana (victòria local i descens dels pratencs) que els duels entre els dos tenen, cada any, algun 'morbo'. Dólera ho va repassar en una entrevista als micros de El Prat Ràdio realitzada aquest dimecres dins el seu programa esportiu.

Pedro Dólera a El Prat Ràdio


El periodista José David Muñoz va tenir a l'estudi de El Prat Ràdio al tècnic de l'Europa, Pedro Dólera, al qual li va fer una molt bona i extensa entrevista durant 25 minuts, repassant el duel que tindrà lloc aquest diumenge entre l'Europa i el Prat i també el seu passat a diversos equips pratencs. Cal recordar que Dólera viu a El Prat de Llobregat, que va ser jugador del primer equip potablava i que va entrenar en categories de base a l'Escola de Futbol Prat-Blaugrana. Tot seguit us reproduim les preguntes i respostes més destacades. Podeu escoltar l'entrevista sencera fent "play" al reproductor d'audio.

Ets entrenador d'un dels històrics del futbol català!

Sí, em considero molt afortunat. Vaig començar a la base i vaig saltar a la regional, pujant categoria any a any i una per una. Passar per aquestes categories et dóna un bagatge i coneixes molts més jugadors, equips, entrenadors, camps i entitats. Ara la Tercera Divisió començo a treballar-la per primer any.

Vas mirar el duel Europa - Prat quan queia només sortir el calendari?

Si vols que et sigui del tot sincer, no. El Prat és l'equip del meu poble, on he jugat i un dia m'agradaria entrenar, però jo em vaig centrar en l'inici de la lliga que, per cert, ha estat força complicat.

Hi haurà gent dividida aquest diumenge entre el Prat i Pedro Dólera?

Espero que sí. Que com a mínim valorin el treball que jo he fet en aquest poble i valorin on estic ara. Jo no dic que tingui el cor dividit, ja que el meu equip és l'Europa, però el Prat és l'equip del meu poble i tindré una especial angoixa. El partit com a tal té molts factors interessants. Hi ha exjugadors i un exentrenador de l'Europa al Prat i la història de fa uns anys totes dues aficions la tenen present. Serà interessant.

L'Europa té molta pressió afegida al darrere?

L'Europa és l'Europa. Aquest equip és, entre cometes, com dir del Barça o Madrid a Primera Divisió. Hi ha molta gent que ha vist aquest club a Segona A i altres categories importants i ara veure que jugues contra el Balaguer, per dir un, els hi sap a poc. No obstant, amb el nom no jugues i s'ha de lluitar any a any. En aquesta ocasió intentarem fer un bon paper aquesta temporada amb la meitat de pressupost de l'any passat.

Però... tanta és la pressió de l'Europa?

Sí, francament sí. Si surts viu d'entrenar a l'Europa, ja pots entrenar on vulguis. En això és similar a un equip de Primera Divisió. És un públic tipus Barça i Madrid. No volen anar a veure només un partit, sinó que volen veure futbol. Jo espero que el nostre públic sigui conscient de les limitacions actuals que tenim com a club. De moment no tinc ni una sola queixa, a casa ens han ajudat molt i de moment no hem perdut ni un partit davant d'ells.

I el teu futur?

Jo crec que estic fent una bona feina però els resultats han de sortir. Si no surten la vida de l'entrenador és solitària. No em poso metes. Vull tenir bons equips i jugadors que transmetin la meva filosofia al camp. Sobretot cal passar-s'ho bé fent aquesta feina, si no ho fas no val la pena. Més endavant ja es veurà.

acidH TEB FederacioAcell