Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

BELSUN DIU PRÀCTICAMENT ADÉU A L'ACTUAL TEMPORADA

El porter haurà de passar pel quiròfan

Belsun

La pitjor de les notícies s'ha confirmat i el porter Álex Belsunce haurà de passar pel quiròfan per ser operat de la seva lesió. Entre la baixa (cinc mesos) i la recuperació, els metges estimen que pot ser que tota la temporada restant ja estigui perduda pel porter escapulat, arribat enguany al mercat d'estiu. El cos tècnic està rastrejant el mercat per incorporar un porter.

Al partit amistós de pretemporada corresponent al trofeu Ciutat de Badalona jugat entre els locals i l'Europa a terres badalonines, Belsun va sortir tocat de l'espatlla dreta. El mal va desaparèixer i el porter va poder començar la lliga, sota pals, amb la titularitat davant Amposta i Balaguer. Després de la derrota a La Noguera, Belsun es va ressentir durant un entrenament i la lesió va aparèixer de nou en el seu màxim grau de gravetat, havent de passar pel quiròfan per operar-se

 

Belsun
Belsun al Balaguer-Europa, darrer partit oficial disputat pel porter escapulat

 

El porter, fitxat aquest estiu, pateix un trencament del lligament del deltoides de l'espatlla dreta. La baixa per aquest tipus de lesió ronda els cinc mesos (si aconsegueix operar-se en breu, podria estar donat d'alta pel març) però la musculació i tonificació ideal per competir al nivell de la Tercera Divisió costaria més setmanes d'exercicis específics a falta de poc més d'un mes i mig pel final de la lliga. Si aquest temps de cinc mesos no es rebaixa, el porter podria perdre's tot el que queda de lliga.

En aquest sentit el cos tècnic està treballant en la incorporació d'un porter per suplir Belsun durant la baixa. Cañadas ha ocupat (a un bon nivell personal) la titularitat sota pals des de la jornada tres. A la banqueta escapulada ha figurat des de llavors el jove porter Éric Alcaraz, de 17 anys, procedent del Juvenil A. El cos tècnic, però, vol que els tres porters de la plantilla juvenil (el citat Éric, Gerard Bonsoms i José Manuel Guerrero) segueixin les seves evolucions al seu equip i portar un altre porter per compartir amb Cañadas la presència al Primer Equip.

acidH TEB FederacioAcell