Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL COMITÈ DE COMPETICIÓ FALLA EN FAVOR DE L'EUROPA

El Comitè dóna els punts del "Cas Peralta"

Comitè

El Comitè de Competició de la Federació Catalana de Futbol, en reunió d'ahir dimecres al vespre, va decidir donar la raó al CE Europa en el "Cas Peralta" (impugnació del partit davant L'Hospitalet per aliniació indeguda). Ara mateix l'Europa se situa quart a la classificació, a dos punts del líder Llagostera. La decisió es va saber ahir al vespre.

Així doncs, un cop acordada la determinació del comitè, l'Europa suma tres punts al seu caseller particular i L'Hospitalet els resta. D'igual forma, el resultat del partit passa a ser, oficialment, de 0-3. D'aquesta manera l'equip escapulat resta dos gols encaixats i suma tres gols a favor a la llista del seu average particular, que ara està a zero (deu gols a favor i deu en contra).

Segons les normes de cara a la premsa, classificacions i estadístiques, el porter Craviotto seguirà sense haver encaixat oficialment un gol (però se li restarà un partit disputat, com si L'Hospitalet-Europa no s'hagués arribat a jugar). De la mateixa manera, els golejadors d'aquell partit, Cristian Alfonso i Jordi Martínez, restaran un gol al seu compte particular.

acidH TEB FederacioAcell