Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA FITXA AITOR OLMO I ASIER CABALEIRO PER LA DEFENSA

Olmo és central i Asier torna a la porteria

Fitxatges

L'Europa ha realitzat a finals d'aquesta setmana dues incorporacions a la primera plantilla. Es tracten d'Aitor Olmo, defensa de 31 anys que pot jugar en les posicions de central, pivot defensiu o lateral i d'Asier Cabaleiro, porter que ja va estar a l'equip durant la temporada del Centenari. Asier cobrirà la baixa mèdica per la lesió de llarga durada de Belsun.

Aprofitant que a les categories no professionals del futbol estatal el mercat d'estiu no tanca fins el tancament oficial del mercat d'hivern (últim dia de gener), el cos tècnic del Primer Equip ha decidit reforçar la plantilla en dues posicions: una d'elles per criteri esportiu i l'altra per forçada necessitat. En aquest sentit, el defensa sabadellenc Aitor Olmo s'incorpora a la disciplina escapulada. Olmo, que pot jugar en tres posicions entre la zona defensiva del mig del camp i la defensa com a tal, té 31 anys i ha fitxat procedent del Peña Sport de Tafalla. Anteriorment havia militat a la Cultural Leonesa i el Real Unión d'Irún, entre d'altres.

 

Fitxatges
Olmo, a l'esquerra i de blanc, en un partit amb el Real Unión d'Irún

Fitxatges
Asier, en un partit amb l'Europa la temporada 07/08, titular sota pals

 

Sobre la línia de gol, Asier Cabaleiro, porter que va compartir amb Albert Coca el protagonisme sota pals la temporada 07/08, torna a l'Europa després de dos anys com a suplent de Rafa Leva al Santboià. La baixa de Belsun, operat ahir de la seva lesió, és de caràcter mèdic i considerada de llarga durada, per la qual cosa, si no es volia tirar de juvenils, obligava a fitxar un altre porter per fer competència amb Cañadas i tenir dos jugadors de nivell de Tercera Divisió en disposició d'ocupar la porteria o la banqueta. La incorporació d'Asier cobreix una alta de la seva fitxa amb una baixa (tan sols mèdica) de la fitxa de Belsun. La incorporació d'Aitor, però, causarà una baixa esportiva a la resta de la plantilla, donat que no es poden sobrepassar les 22 fitxes federades. En els propers dies es comunicarà la decisió dels responsables esportius.


acidH TEB FederacioAcell