Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

XAVI GARCIA CAUSA BAIXA DINS LA PLANTILLA DE L'EQUIP

El jugador no disposava de minuts en lliga

Baixa

Xavi Garcia, jugador que aquest estiu havia tornat a l'Europa procedent de l'AE Prat, ha causat baixa dins la primera plantilla escapulada. Segons el cos tècnic, el jugador no s'havia adaptat al sistema de joc de l'equip i tampoc es volia retenir-lo per no perjudicar al jugador amb un any en blanc. La seva baixa queda coberta esportivament per la incorporació d'Aitor Olmo.

Un partit com a titular a la Pobla de Mafumet i una estona a la segona part contra l'Olesa a casa. En total, 104 minuts de lliga són els que acumulava fins ara Xavi Garcia en la seva estrena al Primer Equip escapulat. El cos tècnic ha considerat que tot i la bona predisposició i actitud del jugador, García no s'havia adaptat al sistema d'equip durant els entrenaments, partits de pretemporada i els minuts jugats en lliga.

El cos tècnic ha decidit donar la baixa al jugador per a que aquest pugui buscar un nou destí esportiu i evitar un perjudici en la seva trajectòria per tal de no provocar un any en blanc del futbolista. El fet de no haver jugat cinc partits de lliga amb el Primer Equip permet a Xavi Garcia, si així es dóna el cas, fitxar per qualsevol altra Tercera, així com equips d'altre divisions superiors i inferiors.

El club, mitjançant la web oficial, vol desitjar molta sort a un futbolista format a la casa (va romandre a la base fins a cadets) en la seva futura trajectòria futbolística, agraïnt en tot moment la impecable dedicació, treball i disposició esportiva de Xavi Garcia.

acidH TEB FederacioAcell