Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL "MÈTODE DÓLERA"

L'Independent destaca l'inici de l'Europa

Dólera

El diari gracienc L'Independent destaca en la seva edició setmanal d'aquest divendres el bon inici de lliga del conjunt escapulat. El diari bateja la importància del cos tècnic amb el nom de "mètode Dólera" i remarca que l'Europa es troba en la seva millor classificació en lliga del que portem de segle, donat que està en la millor posició de PlayOff dels darrers nou anys.

Passades deu jornades del campionat de lliga, l'Europa és la primera vegada que a aquestes alçades de campionat ocupa la segona posició (compartida amb el tercer lloc) a un sol punt del liderat. Si el diari El 9 Esportiu titulava ahir un article dient que "L'Europa va com la seda", avui el diari gracienc per excel·lència dedica un article exclusiu a l'inici dels escapulats a la pàgina d'esports.

El periodista Èric Lluent, autor de l'article principal d'esports del diari, afirma que "La recepta és relativament senzilla però difícil que qualli en un vestidor. Disciplina, ganes de jugar a futbol i la il.lusió pròpia d’uns jugadors en formació que es volen forjar un nom a Tercera, són algunes de les claus a tenir en compte. El mètode Dólera comença a donar els seus fruits i ja s’ha traduït en la primera fita de la temporada. Els escapulats han realitzat el millor inici de lliga de la dècada".

 

Dólera
Pàgina d'esports de L'Independent d'aquesta setmana

 

L'article destaca també que "Dólera va confeccionar una plantilla plena de jugadors poc coneguts i amb ganes de demostrar les seves qualitats individuals i, sobretot, de grup a la Tercera divisió. Control de pilota, joc per les bandes, disciplina sense cap mena d’excepció i un onze inicial confeccionat setmana rere setmana segons el rendiment als entrenaments, són quatre dels pilars fonamentals d’aquest nou Europa que ha despertat la il.lusió a la grada del Nou Sardenya". Podeu llegir la resta de l'article a la versió online de L'Independent, visualitzable a l'enllaç inferior.


 

acidH TEB FederacioAcell