Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL NOU SARDENYA RECUPERA EL PRESTIGI QUE S'HAVIA PERDUT

Enguany torna a ser complicat pels rivals

Sardenya

Hi ha diversos factors positius en aquest inici de lliga de l'Europa: regeneració d'il·lusió, compromís de l'equip, unió afició-jugadors, els resultats... però un dels que gairebé ningú descriu quan es posa a parlar del "nou" Europa és la recuperació de la sensació de fortí del Nou Sardenya de cara als rivals. L'estadi ha recuperat sensacions perdudes als anys 90.

Durant la segona meitat dels anys 90 i principis de l'actual segle, el Nou Sardenya era un camp temible pels rivals. Era potser dels dos o tres més complicats de la categoria i on tots els rivals maleïen haver-se de desplaçar per la dificultat de rascar-ne algun punt. Des de l'any 2002 fins a l'actualitat, aquest prestigi de camp complicat s'havia perdut, fins i tot passant a ser un camp assequible.

Enguany, però, i mentre les xifres no es capgirin i demostrin el contrari, el Nou Sardenya torna a ser aquell camp "odiat" de visitar, on els rivals se senten incòmodes i on, lluny de veure factible la victòria a domicili, alguns ja es conformen amb rascar un punt. Aquesta sensació s'ha forjat a base de resultats positius des de l'inici de la lliga. A l'estadi s'han disputat un total de sis partits, amb un balanç de cinc victòries escapulades, un empat i cap derrota. Al costat del Reus, líder de la categoria, l'Europa és el millor equip de la lliga com a local.

De tots els partits disputats, tots ells s'han forjat en victòries de mèrit, sent superiors al rival. Fins i tot a l'únic "accident" fins ara, l'empat contra l'Olesa, l'Europa va tenir ocasions de fer quatre o cinc gols, però l'infortuni de cara a porta i una acció aïllada dels visitants a cinc minuts pel final, ho van evitar. Un altre dels punts forts del Nou Sardenya i que és progressiu en les darreres jornades és la forta presència de públic. Molts graciencs han tornat a treure el cap per l'estadi escapulat i això també suma a nivell de pressió ambiental.

 

16 DE 18 PUNTS A CASA

EUROPA 2 - Amposta 1
EUROPA 1 - Olesa 1
EUROPA 2 - Santboià 1
EUROPA 2 - Prat 0
EUROPA 2 - Premià 1
EUROPA 2 - Castelldefels 0

 

acidH TEB FederacioAcell