Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DÓLERA: "VEIG A LA GENT MOLT IL·LUSIONADA I ESTIC GAUDINT"

Entrevista del tècnic a COM Ràdio

Dolera

Després de la victòria contra el Castelldefels al Nou Sardenya, Pedro Dólera, tècnic del Primer Equip, va ser entrevistat dins l'espai "la sisena hora" d'esports de COM Ràdio. El tècnic va fer un repàs per l'actual moment de l'equip i també per la regeneració d'il·lusió que el bon inici de lliga ha generat entre l'afició. La prudència, però, segueix sent el camí del cos tècnic.

Pedro Dólera a COM Ràdio


Joan Batllori i Toni Castro van realitzar diumenge al vespre una petita entrevista de poc més de tres minuts a Pedro Dólera, en que van repassar el bon moment pel qual navega l'Europa a la lliga i el canvi de mentalitat de l'afició després de vuit temporades fosques a Tercera Divisió. El tècnic es va mostrar il·lusionat en aquesta etapa en que ha debutat a Tercera a les banquetes i satisfet per la il·lusió generada. No obstant, tot i el bon moment, Dólera ha recordat que l'equip no està fet per estar segon a la lliga i que cal anar poc a poc sense renunciar a res però conscients que es viu una situació extraordinària.

L'entrenador escapulat ja va afirmar hores abans en roda de premsa al Nou Sardenya que veure l'estadi cada dia més ple i amb l'afició cada dia més animosa i entregada, tant a ell com a tots els jugadors nous a la categoria els fa posar els pèls de punta i que l'equip 'vola' amb l'empenta de l'afició. Conscient que l'objectiu real i exigible de l'equip tan sols és millorar els números de la passada campanya, Dólera afirma que si s'aconsegueix amb temps suficient, l'equip no pensa descartar cap altre objectiu si la dinàmica segueix acompanyant.

acidH TEB FederacioAcell