Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

VÍCTOR ARGUDO, RECUPERACIÓ TOTAL EN UN TEMPS RÈCORD

El jugador es va lesionar a finals de gener

Víctor Argudo

En un entrenament previ al partit Palamós - Europa, Víctor Argudo va caure greument lesionat, fracturant-se el coll del peroné i provocant una baixa que, en principi, el descatava per tota la lliga. Després d'una recuperació rècord, el jugador torna a estar a disposició del cos tècnic. Durant aquests mesos, el tractament mèdic i fisioterapèutic rebut a la zona afectada, han accelerat el plaç de recuperació. El jugador ha passat de veure com es perdia la resta del campionat i pensar ja en la pretemporada 08/09 a veure com torna a estar en condicions per afrontar fins a cinc jornades més de lliga.

Abans del partit que l'Europa va disputar a Palamós, el primer cap de setmana de febrer, Víctor Argudo va rebre una entrada del capità Fernando, de forma totalment involuntària, que per accident va acabar provocant-li una fractura al coll del peroné. Durant els darrers partits de lliga, el públic assistent al Nou Sardenya o que s'hagi desplaçat fora amb l'equip, ha pogut veure a Argudo fent lleus exercicis físics als minuts d'escalfament, tot i no poder participar de les convocatòries per culpa de la lesió.

 El lateral esquerre de l'equip, que aquesta temporada ha pujat del Juvenil A que va assolir l'ascens a Divisió d'Honor, s'ha mostrat molt satisfet del tractament mèdic de la lesió. El jugador no podia imaginar a finals de gener que fins i tot pogués ser convocable per a les darreres cinc jornades de lliga. Una bona notícia que se suma al bon moment esportiu de l'equip.

(la web oficial comunica la lesió en notícia del 8 de febrer)

acidH TEB FederacioAcell