Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL VILANOVA VOL FICAR L'EUROPA EN UN VERITABLE ATZUCAC

Presentació de base i portes obertes

Vilanova

Si el camp del Vilanova ja és, tradicional i estadísticament, un camp poc propici per l'Europa, el conjunt local vol posar-ho encara més complicat als graciencs. Després d'un dolorós 7-0 encaixat contra el Reus, els blaus presentaran la base i obriran el camp per tal d'omplir-lo.  El Vilanova vol sumar el jugador número 12 amb la pressió.

Un atzucac (carreró sense sortida) és el que li espera a l'Europa a Vilanova. En els darrers anys, tots dos conjunts han viscut vides oposades (el Vilanova alguns anys disputant promocions d'ascens i l'Europa patint a la zona mitja baixa) i enguany els papers estan intercanviats, amb l'Europa segon i el Vilanova a sota a la taula i en plena ratxa de derrotes. Per rescabalar-se de l'última, la més dolorosa en 50 anys del club celeste, la directiva local ha preparat tots els "extres" possibles per recolzar l'equip en un moment de màxima necessitat.

 

Vilanova
Una imatge del Vilanova-Europa de la passada temporada. Pep Centaño
(ex juvenil A i Caprabo-Europa B) controla la pilota davant de Ramon Suàrez

 

La presentació de la base del conjunt entrenat per Robert Elvira farà fins i tot endarrerir l'horari oficial de l'encontre, que passarà de les 17 a les 18 hores. L'estadi, l'Alumnes Obrers, obrirà les portes als vilanovins i geltrunencs per a intentar, juntament amb els equips inferiors del club, omplir les graderies del recinte i fer la màxima pressió possible per intimidar al visitant, en aquest cas l'equip escapulat. La ratxa de joc i resultats de l'Europa es posarà a prova en un camp tradicionalment complicat i que, enguany, tindrà un "plus" de dificultat afegida.

acidH TEB FederacioAcell