Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL DIAMANT DE GRÀCIA

BTV posa música al bon moment escapulat

Diamant Gràcia

Els mitjans de comunicació en general han passat a valorar l'actual moment de l'Europa d'una casualitat puntual al resultat d'un metòdic treball molt ben portat a terme. La televisió barcelonina va emetre dijous una peça musicada amb dues entrevistes: el capità de l'equip i l'entrenador. Tots dos van voler, però, fer una crida a frenar la disparada eufòria.

Són precisament els aficionats a un club de futbol els que poden deixar volar la imaginació, gaudir el moment i, amb tot el dret, tenir il·lusions de tornar a crèixer a l'alçada del que havia estat aquest club a Tercera als anys 90. No obstant, cert és que l'objectiu real de l'Europa no passa per cap tipus d'obligatorietat d'estar lluitant amb els grans, per la qual cosa potser aquest bon moment agafa un regust encara més dolç, donat que no era esperat ni per propis ni per estranys.

 

Diamant Gràcia
Àlex Delmàs en un moment del reportatge de BTV

 

Evocant les places més emblemàtiques de Gràcia, Barcelona TV va posar-li música a l'actual moment escapulat i va preguntar al capità de la plantilla, Àlex Delmàs, i al tècnic, Pedro Dólera, sobre les aspiracions de futur. Tots dos van voler insistir en tocar de peus a terra, sense deixar de gaudir dia a dia del bon moment. A l'enllaç inferior podeu veure, dins el marc d'Europa TV, tot el reportatge.


 

acidH TEB FederacioAcell