Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ELS 'ÀLEX', PROTAGONISTES

Els dos capitans, en un moment d'esplendor

Els Àlex

Dos dels tres capitans de la primera plantilla es diuen Àlex. Tots dos porten anys al Primer Equip i defensen els valors de l'europeisme. Àlex Delmàs i Àlex Isern s'han convertit, en les darreres temporades, en protagonistes indiscutibles de les aventures i esvaïments de l'equip. Tots dos, a més, gaudeixen del respecte i l'admiració de penyes i afició.

 

El suplement 'FutCat' del diari Mundo Deportivo recull, setmanalment, una entrevista a un jugador protagonista del futbol català. En el darrer mes, dos jugadors de l'Europa han protagonitzat aquesta secció -fet poc habitual de repetir-se amb poques setmanes de marge-. El diari destaca el protagonisme i pes específic de dos jugadors que s'han guanyat a pols la titularitat.

 

Els Àlex

Els Àlex
Retalls de part de les pàgines dedicades als dos capitans graciencs

 

El primer capità, Àlex Delmàs, que viu la seva quarta temporada al club (des de la 06/07), suma 111 partits oficials en lliga i 26 gols. Unes xifres molt respectacles que l'apropen al "top 15" de la història del club. Si el migcampista de La Roca del Vallès juga el que resta de temporada i milita una o dues més defensant el blau escapulari, podria donar caça al 15è jugador amb més partits de la història (Duró, amb 161) o al 15è màxim golejador de tots els temps (Caraltó, amb 39 dianes). El jugador, de 31 anys, viu enguany una segona joventut.

 

Al lateral dret de l'equip fa uns pocs anys que s'ha afiançat un jugador de cognom amb pes però que a base d'esforç, treball i sobretot molta qualitat, ha deixat en segon pla el fet de dir-se com es diu. Les seves actuacions sobre la gespa li valen l'estima de l'afició i el reconeixement únicament per la feina ben feta i no pel DNI. Àlex Isern (al club des d'alevins i al Primer Equip des de la temporada 07/08) suma 72 partits oficials en lliga, sense tenir la sort de marcar encara cap gol amb la samarreta del seu cor (normal en tractar-se d'un lateral, la demarcació que menys gols transforma per mitjana en una lliga). Tots dos defensen amb orgull la capitania al costat del tercer capità, Xavi Roca. Tots dos es diuen Àlex, tots dos, per diferents camins, identificats amb l'Europa i amb Gràcia i tots dos en un estat d'esplendor.

acidH TEB FederacioAcell