Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

APEL·LACIÓ DE LA RFEF REVOCA LA SENTÈNCIA DEL "CAS PERALTA"

L'Europa té 15 dies per recòrrer la decisió

Cas Peralta

El Comitè d'Apel·lació de la Real Federación Española de Fútbol (RFEF), ha decidit revocar la decisió del Comitè de Competició de la Federació Catalana de Futbol (FCF) sobre el "Cas Peralta", retornant el context del partit al seu marcador original. L'Europa té 15 dies per recòrrer. La decisió es va comunicar ahir dijous a la tarda als dos clubs afectats pel cas.

 

La Junta Directiva del Club Esportiu Europa va rebre ahir amb estupor la notícia de la RFEF. Durant els propers 15 dies naturals, l'entitat escapulada tindrà temps legal per presentar un recurs contra la sentència d'Apel·lació, segons li ha comunicat el mateix òrgan. L'entitat decidirà en els propers dies com gestiona aquesta nova decisió i canvi de situació  de favorable a desfavorable del 'Cas Peralta'. El curiós del cas és que el jugador en qüestió, Ivan Peralta, ja no milita al CE L'Hospitalet, en ser fitxat aquesta setmana pel Montcada de Primera Catalana.

 

La Junta Directiva i la comissió esportiva de l'entitat es reuniran properament per decidir al respecte del cas i adoptar una determinació com a club. Qualsevol tipus de moviment en aquest sentit serà comunicat oficialment mitjançant ceeuropa.cat i també a través d'una nota oficial de la Junta als mitjans de comunicació esportius. Temporalment i a falta d'una sentència definitiva, l'Europa resta tres punts (ara en sumaria 21 enlloc de 24) i el partit contra L'Hospitalet torna a quedar amb el resultat de 2-0 pels locals. Així les coses, l'equip també restaria tres gols a favor i sumaria dos en contra.

acidH TEB FederacioAcell