Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LES BAIXES PER SANCIÓ, PREOCUPACIÓ DEL COS TÈCNIC

Àlex, Salvanyà i Fernando cauran de la llista

Sancionats

L'Europa afronta diumenge (12 hores, Nou Sardenya) contra el Balaguer un dels partits clau per intentar sumar tres nous punts que deixarien mig certificada la permanència a quatre jornades pel final. La victòria, però, no serà empresa fàcil davant un Balaguer en alça i un Europa afectat per les baixes. Els de la Noguera sumen quatre partits sense perdre que els han fet sortir de la zona de descens directe. Per la seva banda, el conjunt escapulat no podrà comptar amb Àlex (expulsat a Premià) i tampoc amb Salvanyà i Fernando (que van veure la cinquena groga, complint un cicle de sanció).

José Ángel Valero es veurà obligat a reestructurar l'equip en la línia defensiva i també al mig del camp de cara a rebre un equip en ratxa que en quatre setmanes ha passat de vuere's mig abocat a Primera Catalana a notar que pot fins i tot evitar el descens no compensat si manté la seva mitjana de resultats.

El tècnic escapulat ha manifestat en declaracions a Europa TV que "en principi tenim el mig camp força mermat, però la nostra intenció és fer la feina de la temporada quan abans millor i tenir un final de temporada amb la gent tranquil·la i que pugui gaudir una mica del que queda de temporada". Sobre les baixes, el màxim responsable de la banqueta gracienca creu que "tenim plantilla per intentar seguir amb la mateixa línia de joc que tenim. La competència és la bandera d'aquest equip".

EUROPA TV: VALERO PARLA DE LES BAIXES DE L'EQUIP


acidH TEB FederacioAcell