Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TOCA LA VERSIÓ "GRAN"

L'Europa busca retrobar-se amb el triomf

Primer Equip

Repassant les xifres, l'Europa d'aquesta temporada es mostra amb dificultats per treure punts amb els equips situats a la part baixa i força més còmode amb els de la part alta. Té dues versions: gran amb els grans i petit amb els petits. Diumenge visita del Cornellà. Toca ser "grans", per estadística general de la lliga i estadística com a local.

 

Les xifres, fins a la data, mostren un Europa intractable a casa pel que fa a derrotes: cap ni una. A més, contra els equips grans l'Europa acostuma a donar molt la talla aquesta temporada. De fet, les estadístiques, que sempre donen joc en l'anàlisi del món del futbol, també ens mostren xifres molt curioses en els duels contra equips de les dues zones extremes de la lliga: l'alta i la baixa.

 

Dels 8 primers classificats de la lliga, l'Europa (actualment novè) s'ha vist les cares a dia d'avui amb cinc d'ells. Dels 15 punts en disputa n'ha sumat un total de 9. El partit contra L'Hospitalet, acabi com acabi als despatxos, no es comptabilitza en aquesta estadística, donat que s'hi compten els resultats purament esportius durant els 90 minuts de joc. En resum, contra els primers (a l'espera de la visita del Cornellà diumenge), l'Europa ha tret el 60% dels punts. En canvi, contra els 8 últims el conjunt escapulat s'ha vist les cares amb set d'ells. Dels 21 punts possibles, l'equip gracienc ha sumat també 9 punts, és a dir, un percentatge del 42%.

 

L'equip fa tres jornades que, tot i merèixer més al camp, no guanya i, a més a més, ha rebut un primer cop federatiu amb la pèrdua dels tres punts del partit contra L'Hospitalet (tema encara en vies de veure com finalitza, donat que l'equip gracienc pot presentar encara un últim recurs). El conjunt de Pedro Dólera està actualment en una posició que ja era l'objectiu inicial de la temporada, és a dir, complint el missatge d'inici de la pretemporada. Ara bé, com tots els equips amb ambició, ningú al vestuari vol deixar escapar les bones sensacions fins ara generades. Públic i jugadors ja esperen el partit de diumenge per seguir enganxats al tren de la zona còmode, la zona "feliç" de la lliga. Ens visita el Cornellà, del grup dels grans, dels vuit primers. Toca partit dels bons.

acidH TEB FederacioAcell