Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

"A L'ATAC, EUROPA!"

'GràciaMón' entrevista a Pedro Dólera

Primer Equip

En els últims temps, proliferen a Gràcia els portals de TV online o reportatges de vídeo concrets de forma regular. L'últim en veure la llum ha estat "GràciaMón TV". Aquest projecte web de la Vila ha fet ja diversos reportatges sobre l'Europa i fa uns dies va entrevistar al tècnic. Pedro Dólera, per tal de comentar l'estil i configuració de l'equip.

 

La descripció d'aquesta entrevista dins el portal (consultable a graciamon.cat) diu: "Pedro Dólera, entrenador del primer equip del Club Esportiu Europa, ens endinsa a l'estratègia del nostre club: tocar la pilota, fer-la nostra, jugar per les bandes i... guanyar!. El Barça sembla haver-se emmirallat del nostre esquema. ¡A l'atac, Europa!". Evidentment, la comparació amb el primer equip blaugrana de la "Liga BBVA" és una exageració positiva i simpàtica, si bé el rerafons del comentari amaga una realitat: el canvi d'estil de joc de l'equip escapulat.

 

Primer Equip
Aspecte de la portada de GràciaMón amb l'entrevista a Dólera en primer pla

 

En una entrevista de sis minuts i mig, Dólera fa un repàs de la seva trajectòria personal, així com de la configuració de la plantilla per aquesta temporada, el canvi d'estil, de jugadors, els nous objectius del club i la situació inesperada però positiva d'haver-se trobar durant moltes setmanes a la zona alta i durant 3 jornades en PlayOff. Podeu veure i escoltar l'entrevista sencera fent clic AQUÍ .

 

acidH TEB FederacioAcell