Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

CAP DE SETMANA SENSE LLIGA

La Tercera s'atura per la Copa Regions UEFA

Primer Equip

Feia anys que la Tercera Divisió no tenia un diumenge sense lliga sense estar immersos en periode estival, nadalenc o de Setmana Santa. Aquest cap de setmana, però, la competició s'aturarà amb motiu de la disputa de la primera fase estatal de la Copa de Regions UEFA. Aquesta jornada es veurà compensada amb una d'intersetmanal.

 

En edicions anteriors de la CRU (Copa Regions UEFA), la competició, a tot l'estat, seguia amb el seu ritme normal, amb el greuge que suposava tenir jugadors convocats pels diferents equips de cada grup de Tercera. Enguany la RFEF (Real Federación Española de Fútbol), d'acord amb la resta de federacions territorials, ja va preveure aquesta aturada al sorteig dels calendaris de lliga al mes de juliol.

 

D'aquesta manera, aquest diumenge la Tercera Divisió no tindrà jornada de lliga, donat que 10 dels 20 equips que formen el grup cinquè tenen jugadors (la majoria més d'un) convocats amb la Selecció Catalana amateur per disputar la primera fase de la CRU a Sanlúcar la Mayor, a Sevilla. El calendari, però, ja ha previst la compensació d'aquesta jornada amb una d'intersetmanal. Abans d'arribar al Nadal, la Tercera Divisió disputarà tres jornades més.

 

El campionat tornarà a rodar el diumenge 13 de desembre (en cas dels escapulats, un Reus-Europa). El dimecres dia 16 hi haurà jornada intersetmanal (Manlleu-Europa) i el següent diumenge, dia 20, la darrera jornada de l'any (Europa-Benavent). La resta d'equips (juvenils, femenins i base en general) disputaran la seva corresponent jornada ordinària de lliga. Per a la resta de categories, doncs, no hi haurà pont.


acidH TEB FederacioAcell