Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

COMENÇA EL 'TOURMALET'

De les properes 5 jornades, 4 fora de casa!

Primer Equip

Si l'Europa estigués disputant una competició ciclista, fariem jocs de paraules dient que ara comença "l'etapa reina" o "l'ascensió" més dura del campionat. Un cop la lliga torni al seu ritme habitual, els graciencs es veuran les cares amb quatre 'cocos', tots ells lluny del Nou Sardenya. En cinc jornades, tan sols hi haurà un partit a casa.

 

Un autèntic "Tourmalet" és el que li espera a l'Europa en les properes jornades, les quals marcaran els seus objectius finals de cara a la segona volta del campionat. Només reemprendre la lliga, el conjunt de Pedro Dólera es desplaçarà de forma consecutiva (diumenge 13 i dimecres 16) a Reus i Manlleu, dos dels terrenys de joc dels equips més forts de la lliga. Posteriorment, una petita "pausa" en les excursions per rebre a casa al Benavent. Acte seguit, doble desplaçament a Palamós i Amposta. Una autèntica prova de foc.

 

El caprici del calendari ha fet coincidir les típiques dues jornades consecutives fora de casa (cada any hi ha un tram del calendari marcat així) amb l'inici de la segona volta de la lliga. Com l'Europa va començar el campionat al Nou Sardenya (victòria 2-1 sobre l'Amposta), ara tocarà tornar la visita a l'equip de les Terres de l'Ebre. D'aquesta manera el caprici maliciós del sorteig de lliga ha fet trobar-se l'Europa amb el panorama de cinc jornades dures i difícils (pel nivell dels rivals) amb quatre d'elles fora de casa, justament en el territori on l'equip escapulat té la seva assignatura pendent. Aquest fet posarà a prova (i prova de les dures) l'equip escapulat i li farà mesurar les seves aspiracions reals a la taula classificatòria

 

acidH TEB FederacioAcell