Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL MILLOR PARTIT DE 2009

Nova enquesta per triar la millor victòria

Primer Equip

Busquem el millor partit de 2009, aquella victòria de l'Europa que per diferència de gols, per domini, per qualitat del joc, per dianes espectaculars o per qualsevol altra element mereixi ser reconegut per sobre de la resta. Ceeuropa.cat obre la participació del soci a la nova enquesta del portal, que estarà al menu lateral esquerre del portal fins a finals d'any.

 

La direcció de la web oficial del Club Esportiu Europa ha fet un primer tall escollint els cinc partits més destacats de l'any 2009 comptant la segona volta de l'exercici 08/09 i el que portem disputat de la temporada 09/10. Així mateix, a peu d'aquest article es poden repassar les cròniques publicades en el seu dia dels cinc partits escollits per a que el soci, aficionat i internauta pugui refrescar la memòria i triar el millor partit de 2009.

 

A finals de desembre, el partit escollit viurà un tractament especial, més ampli i dedicat que el que hagi tingut en el seu dia. Ceeuropa.cat publicarà fotos inèdites d'aquell duel, entrevistarà alguns dels seus protagonistes i recuperarà les cròniques dels principals diaris per copsar el punt de vista de la premsa sobre el partit vencedor. La intenció del portal és emmarcar, cada any, el millor partit del CE Europa a partir de l'actual 2009 i fer, a la llarga i en un futur, una recopilació  àmpliament documentada de "partidassos" escapulats. Les cinc opcions que l'enquesta dóna a triar podrien ser ampliables si en els tres propers partits de desembre l'Europa guanya algun dels partits d'una forma significativa en nombre de gols, joc, vistositat, etc.

 

* = modificat el 18 de desembre, afegint el partit Manlleu 1 - Europa 3

 

 

 

RECORDA ELS GRANS PARTITS DE L'ANY I VOTA EL TEU FAVORIT

 

 

1) EUROPA 5  - Banyoles 0  (18 de gener de 2009) · Recordar el partit
2) Amposta 2 - EUROPA 5 (26 d'abril de 2009) · Recordar el partit

3) EUROPA 2 - Prat 0 (4 d'octubre de 2009) · Recordar el partit
4) Rapitenca 0 - EUROPA 3 (25 d'octubre de 2009) · Recordar el partit
5) EUROPA 2 - Castelldefels 0 (1 de novembre de 2009) · Recordar el partit

6) Manlleu 1 - EUROPA 3 (16 de desembre de 2009) · Recordar el partit

acidH TEB FederacioAcell