Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL FENÒMEN "FAN" ES REIVENTA AL FUTBOL TERRITORIAL

Alguns jugadors tenen seguidors online

Primer Equip

Les noves tecnologies i en especial internet estan revolucionant la forma de relacionar-nos, comunicar-nos i també de viure certs aspectes de la vida. El fenòmen "fan", tant popular en el món esportiu, s'està introduïnt també en un terreny inèdit, el futbol amateur, gràcies a la gran xarxa. Des d'allà alguns jugadors comencen a tenir seguidors.

 

Una xarxa tan popular i diversa com 'Facebook' dóna per molt i també per allò més insospitat. L'Europa tenia molts fans en les seves èpoques daurades i fins i tot el més mític jugadors de tots els temps, Manel Cros, va crear moda a tot Barcelona als anys 20 amb el seu pentinat. Només calia entrar a una barberia i demanar un tall "a l'estil Cros" i tothom sabia què volia dir.

 

Ara, en un món globalitzat i on és més difícil prestar atenció a les coses modestes, internet ha tornat a donar una segona oportunitat de fenòmen social a clubs com l'Europa. Ni que sigui en un entorn de proximitat, alguns jugadors de la primera plantilla ja disposen de grups d'animació o de pàgines de seguidors a internet i molt especialment a 'Facebook'. Entre ells destaquen Ramon Gatell (batejat com "el noi de la casa") i Ramon Suàrez (batejat modernament com RS23).

 

 

 


acidH TEB FederacioAcell