Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA PRESENTA RECURS A MADRID PEL "CAS PERALTA"

El club apel·la la decisió del comitè espanyol

Cas Peralta

El Club Esportiu Europa ha decidit exercir el seu dret legal de recòrrer la decisió del Comitè d'Apel·lació de la Federación Española de Fútbol pel que fa als punts del partit L'Hospitalet - Europa, anomenat com "Cas Peralta". L'entitat escapulada va presentar recurs a última hora tal com la normativa de 15 dies hàbils li permetia un cop coneguda la decisió.

 

El recurs que l'entitat ha presentat a l'òrgan esportiu superior que vetlla per la normativa i l'aplicació de les lleis a una categoria estatal, amb seu a Madrid, argumenta que, segons els criteris establerts, el Comitè de Competició de la Federació Catalana de Futbol té raó i dret en l'aplicació de la sanció que en el seu dia es va establir, per la qual cosa l'Europa espera el retorn dels punts com a decisió d'aquesta nova apel·lació.

 

El club va apurar al màxim el plaç legal que li permetia la llei per presentar un recurs. Ho va fer de forma paral·lela, amb còpia a l'òrgan sancionador espanyol i també al comitè català. L'entitat espera una resposta per, aproximadament, dues setmanes (dies hàbils). Ceeuropa.cat oferirà informació de la decisió de la RFEF quan aquesta determini la seva decisió.

acidH TEB FederacioAcell