Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL RIVAL ÉS LA HISTÒRIA

L'Europa lluitarà a Reus contra els elements

Reus

Tot i que la història i els números no juguen sobre la gespa ni aturen ni marquen gols, sí que serveixen com a referència del pas del temps i de les facilitats o dificultats que tenen alguns equips vers uns altres quan es veuen les cares. A Reus l'Europa lluitarà contra la seva història. Tots els números i els condicionants externs juguen en contra dels graciencs.

 

La dificultat del partit de Reus no se centra tan sols en que, com l'Europa, el Reus és un dels tres únics equips que no ha perdut a casa aquesta temporada sobre el terreny de joc, ni que fins fa un parell de setmanes els del Baix Camp fossin els líders de Tercera. La dificultat sobretot se centra en la història negativa de resultats del club escapulat al Municipal de la ciutat reusenca.

 

Reus

 

 

El club escapulat porta cinc enfrontaments consecutius a camp del Reus sense fer ni un sol gol i perdent tots cinc partits. De fet, la ratxa global és de sis derrotes consecutives, si bé la temporada 2000-2001 es va aconseguir fer un gol (caient per 2-1). L'Europa no puntua a Reus des de la temporada 1999-2000 (1-1) i no hi guanya des de fa 16 anys, quan es va imposar a domicili a la 22a jornada de lliga de la temporada 1992-1993. Com Vilanova, Reus és un camp maleït. A l'estadi dels Alumnes Obrers l'Europa no va poder trencar les estadístiques. Veurem diumenge.

acidH TEB FederacioAcell