Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TOT EL PLANTER AMB MINUTS

El 100% de la plantilla ha jugat ja algun minut

Manlleu

A Manlleu es va produir un fet significatiu amb el debut (en la seva segona etapa al club) d'Asier Cabaleiro -a la foto- sota els pals de la porteria escapulada. El total de jugadors que conformen el planter han gaudit d'algun minut al llarg d'un primera volta que no enten de titulars i suplents. Nefta és el jugador amb més minuts acumulats i Josu el que menys.

 

La diversitat de la plantilla actual del CE Europa, combinat amb el bon moment de forma del planter i sumat a una motivació global de cada jugador i en cada posició -on cap pressumible titular pot etiquetar-se com "indiscutible"-, és un dels elements clau per la temporada ascendent que està realitzant el Primer Equip i sobretot pel bon nivell de futbol que ofereix.

 

Manlleu

 

 

Aquest dimecres, al partit que va significar la segona victòria a la història de l'Europa al camp del Manlleu, va debutar el jugador que faltava, el porter Asier Cabaleiro. Amb els 90 minuts completats, ara tots els jugadors han jugat un mínim de dos partits amb el club (a excepció d'Asier, que ha jugat el primer) i tots han disputat mínim un partit com a titular (a excepció de Josu, que ha entrat sempre al segon temps). Al quadre superior figuren les estadístiques de cada jugador en la present lliga.

acidH TEB FederacioAcell