Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

AFEGIT EL MANLLEU- EUROPA A LA TRIA DEL MILLOR PARTIT

Es pot votar per sis partits del 2009

Primer Equip

L'enquesta de la web oficial sobre el millor partit del Primer Equip durant l'any 2009 es va centrar en una preselecció de 5 partits els quals estaven oberts a ampliació si durant el tram final de desembre l'Europa feia algun partidàs. Així ha estat i el Manlleu-Europa passa a llista, entrant en la competició per ser escollit "millor partit del 2009" pels internautes.

 

Per formar part de la selecció de partits a escollir com millor de l'any, la direcció de ceeuropa.cat havia marcat els criteris de tria segons si el partit s'havia caracteritzat per una àmplia golejada en número de gols, per un gran nivell futbolístic de joc, per vèncer a algun rival històricament complicat o a camp d'algun equip punter de la categoria. Fins a la data, cinc eren els partits escollits, obrint-se la possibilitat de ser ampliats, donat que en el moment de la publicació de l'enquesta encara quedaven tres partits per disputar durant 2009 (Reus, Manlleu i Benavent). Després de la històrica victòria de l'Europa a Manlleu, aquest partit passa a ser la sisena opció de tria com a millor partit del 2009.

 

A finals de desembre, el partit escollit viurà un tractament especial, més ampli i dedicat que el que hagi tingut en el seu dia. Ceeuropa.cat publicarà fotos inèdites d'aquell duel, entrevistarà alguns dels seus protagonistes i recuperarà les cròniques dels principals diaris per copsar el punt de vista de la premsa sobre el partit vencedor. La intenció del portal és emmarcar, cada any, el millor partit del CE Europa a partir de l'actual 2009 i fer, a la llarga i en un futur, una recopilació  àmpliament documentada de "partidassos" escapulats a través dels anys.

 

 

 

RECORDA ELS GRANS PARTITS DE L'ANY I VOTA EL TEU FAVORIT

 

 

1) EUROPA 5  - Banyoles 0  (18 de gener de 2009) · Recordar el partit
2) Amposta 2 - EUROPA 5 (26 d'abril de 2009) · Recordar el partit

3) EUROPA 2 - Prat 0 (4 d'octubre de 2009) · Recordar el partit
4) Rapitenca 0 - EUROPA 3 (25 d'octubre de 2009) · Recordar el partit
5) EUROPA 2 - Castelldefels 0 (1 de novembre de 2009) · Recordar el partit

6) Manlleu 1 - EUROPA 3 (16 de desembre de 2009) · Recordar el partit

 

(nota: per votar cal accedir a "Enquesta", situat a la part inferior del menú esquerre)

acidH TEB FederacioAcell