Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ELS MILLORS GOLS

Recull de 'dianes' de la primera volta

Gols

En un vídeo musical de poc més d'un minut, Europa TV ofereix als internautes un resum dels millors gols de l'equip durant la primera volta de l'actual campionat, ja sigui a casa o a domicili. El recull prima els gols per la seva estètica, per la seva importància o per formar part d'una golejada. Les imatges dels gols són gentilesa de TVC (Televisió de Catalunya).

Jugades en combinació, gols importants a domicili (com els de Reus o Manlleu, dos camps teòricament maleïts al llarg de la història i on l'Europa de Pedro Dólera va treure petroli), faltes directes (com el segon gol de l'Europa a Sant Carles de la Ràpita o també el segon, a casa, contra el Castelldefels), remats de cap a la sortida d'un còrner o de centrada al segon pal... tots aquests gols es poden veure a Europa TV en un ràpid resum en forma de recull.

Així mateix, la plataforma televisiva del club oferirà l'últim dia de l'any un recull musical de les imatges més destacades del 2009 a nivell europeista, ja sigui del Primer Equip o de l'entitat en general, un seguit d'imatges, cronològicament ordenades, per recordar el munt d'actes que l'Europa ha dut a terme durant aquest any.


Video Els millors gols de la 1a volta

acidH TEB FederacioAcell