Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LA MILLOR PRIMERA VOLTA DE LA PRIMERA DÈCADA DE SEGLE

L'Europa iguala les xifres de la lliga 01/02

Primer Equip

Amb el canvi d'any hem deixat també una dècada enrere, la primera del segle XXI. Tot i que en termes de lliga la primera volta del campionat s'ha acabat oficialment ja entrats a gener de 2010, la veritat és que l'actual Europa presenta les millors xifres des de la temporada 01/02. Els actuals punts (30) són el rècord a mitja lliga de l'actual segle.

 

El màxim de punts que ha sumat l'Europa a la finalització de la primera volta del campionat (comptant només la Tercera Divisió, categoria actual) des que es va entrar al segle XXI és de 30 punts, aconseguits la temporada 01/02. Aquests mateixos punts són els que suma l'actual equip de Pedro Dólera. Al gràfic inferior es pot veure una taula comparativa amb les primeres voltes d'aquesta primera dècada i el resultat final en acabar la temporada.

 

Diem que la 01/02 va ser la millor primera volta del segle, juntament amb l'actual, però aquella temporada l'Europa va acabar curiosament jugant-se la vida en la darrera jornada en aquell ja històric duel contra el desaparegut Esport Badaloní. L'equip, que durant la primera volta va flirtejar amb el PlayOff, va acabar 17è a la taula amb 46 punts i salvant-se del descens per "gol average" en un múltiple empat a punts. La millor temporada del segle la trobem en l'única promoció d'ascens de la dècada, la temporada 00/01, en que curiosament només es van sumar 26 punts a la primera volta. No obstant, l'equip escapulat va finalitzar la lliga tercer amb 63 punts.

 

Primera Equip

 


acidH TEB FederacioAcell