Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

'MAILLOT' DE LA REGULARITAT

L'Europa supera amb nota el 'Tourmalet'

Primer Equip

Amb molt bon joc, puntuant a tots els camps rivals i totalment invicte ha finalitzat l'Europa el seu particular 'Tourmalet', que l'ha portat a visitar en 4 de 5 jornades els estadis dels equips punters de la lliga amb una única 'aturada tècnica' al Nou Sardenya per guanyar al Benavent. L'equip ha sumat 9 punts d'un tram de la lliga complicadíssim.

 

Es preveia molt complicat afrontar el final i inici d'any en lliga per l'Europa. Per capricis del calendari i per gir de la primera a la segona volta, el conjunt de Pedro Dólera havia d'afrontar 4 duels gairebé consecutius lluny del Nou Sardenya, la que fins ara era l'assignatura pendent de l'equip i on no s'havien fet gaires bons papers tret d'un partit cèlebre -i triat millor de l'any pels aficionats- a Sant Carles de la Ràpita. Un cop superat aquest tram, el balanç és molt bo, amb 9 dels 15 punts possibles, amb l'equip invicte, puntuant a tots els camps rivals, guanyant per primera vegada en anys a Malleu i puntuant per primera vegada en sis temporades a Reus. L'equip, a més, ha sortit dels estadis rivals elogiat per entrenadors i premsa locals durant aquestes setmanes.

 

El que un dia es va anomenar com "mètode Dólera" ha arribat a un interessant punt de maduresa durant el tram final de desembre i aquest inici de gener. Sense ser un equip cridat a això, l'Europa ha aconseguit amb el pas de les jornades proposar un futbol vistós, de toc i a l'alçada dels grans de la lliga. Només el poc "punch" als metres finals, de cara a gol, ha evitat que l'equip sumi ara més punts a la taula. El de la definició és, ara mateix, el concepte en que l'equip treballa per millorar. El que resta de mes de gener i inicis de febrer marcarà de forma definitiva si l'equip aspira a "ports de muntanya" més alts que la simple permanència a la categoria.

 

acidH TEB FederacioAcell