Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

VENIR A L'EUROPA-BALAGUER NOMÉS ET COSTARÀ EL 50%

Retallant la butlleta del diari L'Independent

Primer Equip

El setmanal gracienc de L'Independent et paga el 50% de la teva entrada d'aquest diumenge. Retallant la butlleta que trobaràs a la pàgina d'esports del número d'avui divendres i omplint-la amb les teves dades, l'entrada et costarà la meitat i participaràs en sortejos d'entrades i productes de l'Europa a celebrar al descans del partit.

 

Després de moltes jornades l'Europa torna a jugar a casa. L'aficionat gracienc té ganes de retrobar-se amb l'equip al seu estadi i és per això que L'Independent i el CE Europa volen posar encara més fàcil les coses tant a socis com a aficionats. Avui divendres, L'Independent número 326 surt al carrer amb una butlleta especial a la pàgina d'esports, pàgina que obre amb el Femení A del club a tot color. Amb la presentació d'aquesta butlleta a la porta de l'estadi diumenge, degudament completada amb les dades personals, l'entrada general (de 10€) costarà només 5€ als aficionats, la més barata de tota la Tercera Divisió!.

 

Primera Equip
Pàgina d'esports de L'Independent d'aquesta setmana
amb la butlleta retallable a la part inferior

 

 

Així mateix, tant aficionats com els socis -que ja entren de franc amb l'abonament- que presentin aquesta butlleta, insistim, amb totes les dades, entraran a formar part del sorteig d'un llibre del Centenari de l'Europa (valorat en 25€), d'una samarreta del Centenari (valorada en 30€) i de dues entrades de franc pel proper partit a casa. Al descans de l'Europa-Balaguer es farà el sorteig amb totes les butlletes rebudes tant d'aficionats que hagin volgut aplicar-se un descompte en l'entrada com socis que hagin volgut omplir igualment la butlleta exclusivament pel sorteig. Recordem que no es farà cap descompte en l'entrada al camp i no es podrà participar al sorteig de regals si no s'omplen totes les rengleres de la butlleta correctament.

 

 

Primera Equip
Butlleta que caldrà presentar omplint tots els camps
a la porta principal de l'estadi en entrar al recinte

acidH TEB FederacioAcell