Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL GREU XOC DE VALDERAS VA QUEDAR EN UN ENSURT

El jugador va ser donat d'alta per la tarda

Primer Equip

El fort impacte que va rebre Valderas, en xocar amb un rival en disputa per una pilota elevada quan corria el minut 15 del partit Europa-Balaguer, va posar l'ai al cor dels aficionats. Al jugador, per a més infortuni, també se li va desplaçar de lloc l'espatlla dreta. El migcampista, però, ja està a casa i donat d'alta pels responsables mèdics que el van atendre diumenge.

 

La ràpida intervenció del fisioterapeuta del Primer Equip, Marcel Ugas, va evitar haver de lamentar una situació més greu, donat que Valderas es trobava en aquell moment convulsionat i a punt d'empassar-se la llengua, tal com va passar fa una temporada al Nou Sardenya mateix amb el jugador Ubay de l'Amposta. Un cop a l'hospital, on el jugador va arribar en taxi i ja sense necessitat d'ambulància, va respondre perfectament al TAC al qual es va sotmetre. L'espatlla, l'altre punt de risc, li va ser col·locada a lloc, podent rebre l'alta poques hores més tard.

 

Primera Equip
Moment del partit en que Valderas era retirat del terreny de joc, sota el
control de Marcel Ugas i ajudat per Delmàs, Nefta i el delegat, Siscu Boj

 

 

Així doncs, el jugador es troba ja a casa recuperant-se de la commoció. En la vessant purament esportiva, els serveis mèdics de l'Europa preveuen realitzar noves proves a l'espatlla i enfortir la zona amb exercicis per tal d'assegurar-se que el jugador es troba perfectament i podrà tornar a competir, en pocs dies, amb la samarreta escapulada. Aquesta situació serà controlada amb lupa per intentar en la mida que sigui possible evitar un nou "cas Belsun". El porter escapulat, que va estar afectat de la mateixa zona a principi de temporada, va jugar els dos primers partits de lliga i posteriorment no va poder evitar passar pel quiròfan. El resultat: tota la temporada sense poder tornar a competir. Amb Valderas i el cas de Belsun molt recent, es vol evitar caure en la mateixa situació per no tenir problemes en el futur immediat.

 

 

acidH TEB FederacioAcell