Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

MARCEL UGAS, EL 'SALVADOR'

El fisio de l'Europa, clau dos anys seguits

Primer Equip

Hi ha gent que, per casualitat o accident, sembla destinada a tenir 'àngel' ajudant les persones en situació de risc. Aquest és el cas d'en Marcel, el fisioterapeuta de la primera plantilla. En dues temporades seguides ha hagut d'intervenir de forma providencial i en qüestió de segons per salvar literalment la vida a dos jugadors de futbol 'KO' sobre la gespa.

 

El fisioterapeuta del Primer Equip de l'Europa, Marcel Ugas, s'ha convertit per segona temporada consecutiva en forçós 'salvavides' del futbol català a Tercera Divisió. A finals de l'any 2008, en plena primera volta de la lliga, Ugas va haver d'intervenir urgentment per a salvar-li la vida a Ubai, central de l'Amposta. Es disputava un partit de lliga entre el conjunt gracienc i el de les Terres de l'Ebre al Nou Sardenya quan Ubai va xocar amb un defensor i, una vegada a terra, es va empassar la llengua. La ràpida intervenció del fisio escapulat va ser crucial per a salvar-li la vida. Aquest diumenge, en el partit entre l'Europa i el Balaguer, va tenir lloc una acció molt similar.

 

Primera Equip
Pàgina del suplement de Futbol Català del diari Sport, en l'edició d'avui,
amb la història personal d'en Marcel i les fotos de les dues intervencions.

 

 

El migcampista gracienc Valderas va impactar fortament contra el cos del seu rival en el salt per una pilota. El jugador va quedar 'groggy' i a punt va estar d'empassar-se la llengua. Marcel Ugas va tornar a ser providencial, com la temporada passada, en aquest cas pel bé del jugador europeista. Valderas ja està donat d'alta i es troba recuperant-se a casa seva. Ugas explica que "el cas d'Ubay va ser molt més greu. El jugador estava realment malament i s'havia empassat totalment la llengua. Aquest cas va ser qüestió de segons i afortunadament es va poder intervenir a l'acte". El fisioterapeuta comenta que "en el cas de Valderas és diferent. El jugador no s'havia empassat encara la llengua però la tenia en posició de fer-lo. Vaig haver d'estrènyer-li fortament la mandíbula i la cara per a evitar que això succeís. Va haver-hi en ambdós casos uns segons de tensió però han acabat, afortunadament, ambdós bé".

 

 

acidH TEB FederacioAcell