Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

VALDERAS TORNARÀ A ENTRENAR LA SETMANA VINENT

Descansarà una jornada i es reincorporarà

Primer Equip

El resultat final del cas de Valderas és d'aquells que tothom desitjaria per quan al futbol hi ha una topada entre jugadors i acompanyada d'ensurt. De patir pel pitjor al camp (o per una lesió posterior a l'esquena) s'ha passat a un diagnòstic de repòs i retorn pausat a l'activitat. La setmana vinent el jugador tornarà a agafar el ritme habitual.

 

El migcampista gracienc va fer-se més proves ahir del desplaçament de lloc de la seva espatlla dreta. El resultat mèdic confirma que el jugador no pateix cap lesió i que el dolor i les molèsties del moment es deuen al fort cop de diumenge passat. Com a precaució, el jugador descansarà aquest cap de setmana i, com a molt, la vinent, si bé passada la jornada de lliga contra l'Olesa, el futbolista escapulat tornarà de mica en mica a un ritme d'entrenaments habitual.

 

Tot i les excel·lents notícies, el cert és que aquest cap de setmana el mig camp dels graciencs perdrà una peça fonamental. Valderas és un dels 'pulmons' d'un equip que jugarà per primera vegada sobre la recent estrenada gespa d'Olesa. No obstant, l'equip està més que acostumat a tirar endavant una positiva temporada on les rotacions formen part de l'ordre del dia.

 

 

acidH TEB FederacioAcell