Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

UNA DAVANTERA CONEGUDA

Romero i Duran, cares familiars a Olesa

Primer Equip

Dos dels davanters amb més perill de l'Olesa, José Manuel Romero i Dani Duran, són velles cares conegudes dels europeistes. El primer va estar a prova a la pretemporada a les ordres de Pedro Dólera i el segon va formar part de la davantera del filial Caprabo a Preferent. Tots dos, si el seu tècnic ho creu convenient, es podrien enfrontar a l'Europa

 

José Manuel Romero va arribar aquest estiu a l'Europa per intentar ocupar una fitxa a la davantera gracienca. El jugador es va estrenar al Vila de Gràcia, contra el Sabadell, i va disputar un total de cinc partits amb la samarreta escapulada (Sabadell, Masnou, Marianao, Badalona i Premià de Dalt), transformant un total de 2 gols,  el primer contra el Marianao i el darrer en l'últim partit amistós, signant el darrer gol gracienc en pretemporada. Finalment, i després d'una difícil decisió, el jugador no va formar part de la plantilla. La darrera fitxa de la davantera escapulada la va acabar ocupant, com és conegut per tothom, el jugador Marc Fernández. Amb la lliga ja començada, l'alt punta, de 21 anys, va fitxar per l'Olesa i ara és un dels seus homes de referència.

 

Primera Equip
Romero saltant al terreny de joc per primera vegada amb la samarreta
de l'Europa al segon temps del "Vila de Gràcia" contra el Sabadell


 

L'altre jugador prou conegut pels seguidors de les categories de base de l'Europa és Dani Duran. El punta, que va arribar a l'entitat escapulada de la mà de José Ángel Valero, en aquell moment tècnic del Caprabo-Europa B, es va incorporar a l'equip filial de l'Europa a la Regional Preferent. Duran va compartir temporada amb un jugador que ara també milita al Primer Equip gracienc, en Ramon Gatell.  Duran va formar part del planter que va pujar a Primera Catalana. Membre de la davantera de l'Olesa la passada temporada, després de marxar del club ha estat repescat per l'entitat blanc-i-verda donades les urgències de l'equip a la lliga.

 

 

Primera Equip
Dani Duran vestint la samarreta del Caprabo-Europa B en un partit
a casa contra el Vilaseca (3-2) de la temporada 2004-2005

 

 

>> Fotos: Arxiu documental de ceeuropa.cat i cfolesa.com

acidH TEB FederacioAcell