Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LA INFERMERIA ES MOU

Juli i Ivan Álvarez, KO. Valderas, OK

Primer Equip

Les baixes s'acumulen a la primera plantilla del CE Europa. Amb problemes als isquiotibials, el davanter Juli seguirà de baixa durant més d'un mes. Amb la mateixa lesió es troba Ivan Álvarez, que estarà tres setmanes KO. Per la seva part, Valderas podria tornar a anar convocat diumenge si així ho estima oportú el cos tècnic.

 

Un trencament de 7 centímetres als isquiotibials de la cama esquerra mantindrà encara més temps al davanter Juli fora dels terrenys de joc. Després de fer-se una ECO de control i realitzar un factor de creixement a la zona afectada, s'ha confirmat el trencament del jugador, que podria estar cinc setmanes més "KO" i allunyat dels terrenys de joc. Qui també ha caigut lesionat dels 'isquios', en aquest cas més a l'alçada del genoll, és Ivan Álvarez. El migcampista es podria perdre les tres properes jornades.

 

Per la seva banda, Valderas, un cop recuperat de l'ensurt contra el Balaguer, ha tornat aquesta setmana als entrenaments i podria estar a disposició del cos tècnic si es considera que el jugador ja està preparat per tornar als terrenys de joc. A la infermeria seguirà una setmana més també Xavi Roca, amb molèsties. A les baixes se suma aquesta jornada Delmàs, per acumulació de targetes grogues.

 


acidH TEB FederacioAcell