Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ELS GOLS DE GATELL DONEN LA VOLTA AL MÓN A LA TELEVISIÓ

L'Europa, en màxima audiència del migdia

Primer Equip

Els dos grans gols de Ramon Gatell contra la Pobla de Mafumet han donat la volta al món. Diem al món perquè les dianes del 'noi de la casa' s'han pogut veure en franja de màxima audiència dels migdies per TV3 i també pel Canal Internacional de la Corporació Catalana de Ràdio i TV. També el programa 'Esport Club' se'n va fer ressó.

 

Video El minut de glòria de Ramon Gatell 

 

És molt i molt difícil que un equip de Tercera Divisió ocupi gairebé un minut sencer a l'informatiu de TV3 -o de qualsevol altra cadena de gran abast- per una notícia que sigui purament de futbol i no pas un escàndol o un fet extraesportiu. Quan aquests equips surten, acostumen a ser a final de temporada, fruit d'un ascens o un títol regional. En aquesta ocasió, però, l'Europa va ser protagonista ahir a TV3 per únicament l'essència d'aquest esport: els gols.

 

Tal com va dir la presentadora de l'espai d'esports de la cadena, Marta Bosch, els gols de Gatell bé es podrien haver signat al futbol de les estrelles de Primera Divisió. Aquestes dues extraordinàries accions no tan sols van sortir al migdia, sinó que per la tarda el programa 'Esport Club' va tornar a comentar dos dels millors gols d'aquesta temporada a Tercera. Un moment de glòria inesborrable pel jugador i també un moment estelar de protagonisme del Primer Equip de l'Europa en la millor temporada esportiva dels darrers vuit anys.

 

Primer Equip
Moment en que la periodista Marta Bosch presenta el gol
de Ramon Gatell al TN Migdia de TV3

 

 

El jugador, entrevistat ahir nit en exclusiva per ceeuropa.cat, ha manifestat sentir-se "molt content per com es va desenvolupar tot. La victòria, participar amb els gols, fer un bon partit, dedicar el gol als nanos, rebre l'agraïment del públic...més bé no podia sortir!". En aquest sentit, el del reconeixement, el migcampista escapulat admet que el fet de sortir per televisió "em va deixar molt sorprès. Durant el dia d'ahir vaig rebre moltes felicitacions... i també bromes dels companys de l'equip!". Respecte als gols, la intenció de la vaselina des de 40 metres era clara. "Abans que arribés la pilota als meus peus ja havia vist al porter avançat", manifesta Gatell. A l'acció del gol olímpic, el futbolista admet que "la intenció és buscar una centrada tancada i en executar el còrner li vaig donar més força del que és normal".

 

Tot i això, Ramon Gatell no considera que el d'ahir fos el seu millor partit des que juga al Primer Equip i a Tercera Divisió. "Segurament pels dos gols molta gent diria que sí que ho és. Certament ha estat un dels millors que he jugat, però crec que hi ha hagut altres que, en global, han estat més complets però potser sense el plus dels gols".  Del que no queda dubte és que el futbolista, format a Gràcia, ha aconseguit un protagonisme televisiu que en la majoria de vegades no tindran mai ni tan sols futbolistes de Segona A. Això ja no li treu ningú.

 


acidH TEB FederacioAcell