Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA SEMPRE MARCA... I FINS ARA SEMPRE ENCAIXAVA

L'equip acumulava 11  jornades encaixant

Primer Equip

De vegades les estadístiques parlen per si soles de les ratxes dels equips. L'Europa transforma gols en els darrers temps com els equips grans d'una lliga (9 setmanes seguides marcant), però en canvi presentava estadística d'equip petit amb els gols en contra (11 setmanes seguides). Aquest cap de setmana l'equip de Pedro Dólera va deixar d'encaixar gol.

 

Si alguna estadística feia falta trencar, no cal dir-ho, és la negativa. Així ho va fer l'Europa aquest diumenge, no encaixant gol per primera vegada en 990 minuts o, el que és el mateix, 11 partits consecutius de lliga. Aquest fet, que podria ser alarmant, ha estat compensat curiosament pel que més li costava a l'equip a l'inici de lliga: definir les ocasions.

 

El conjunt escapulat, sense un pichichi destacadíssim, ha anat convertint en gol les seves aproximacions i ja sigui amb els davanters, extrems o les arribades del mig del camp en segona línia o segona jugada, ha millorat el seu promig transformador arribant, en els darrers dos mesos, a fer més 2 gols per partit de mitjana. La ratxa que l'equip no ha trencat i tothom espera que no trenqui mai és la de consecutivitat golejadora (9 jornades seguides). En aquest aspecte, el jugador que surt a millor mitjana de gol per minuts jugats és Ramon Gatell, amb 5 dianes en 536 minuts, és a dir, a un gol cada poc més de 100 minuts.

 


acidH TEB FederacioAcell