Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

UN NOU 'TOURMALET'

L'Europa posa a prova la seva 'ascensió'

Primer Equip

L'equip de Pedro Dólera va superar amb bona nota el primer dels 'Tourmalets' de la temporada, un bloc de cinc partits amb quatre a domicili: Reus, Manlleu, Palamós i Amposta. Ara l'Europa viurà tres jornades seguides contra tres dels primers equips de la zona privilegiada: Santboià (cinquè), L'Hospitalet (líder invicte) i Prat (quart).

 

Els propers tres duels de la lliga marcaran els objectius finals de l'Europa. Un èxit global contra Santboià, L'Hospitalet i Prat ficarà de ple l'equip en la lluita pel PlayOff. Uns resultats a mig camí podrien mantenir encara la incògnita i uns mals resultats deixarien l'equip en lluita per conservar la seva actual posició però lluny dels quatre primers llocs. L'objectiu del bloc de l'actual planter és i segueix sent assegurar la permanència, una fita que es podria assolir ben aviat de seguir amb el mateix balanç de punts de les darreres setmanes.

 

Primera Equip

 

 

En qualsevol cas, siguin quines siguin les lluites del conjunt escapulat d'aquí a final de temporada, el cert és que cas d'aspirar a PlayOff o a conservar la zona noble i alta de la lliga, la temporada dels jugadors escapulats s'intueix que serà la millor a Tercera Divisió des que es va jugar el darrer PlayOff al 2001. Com tota 'ascensió' a un port de muntanya molt complicat, l'esforç s'ha de fer de forma graduada. El primer 'revolt perillós' aquest diumenge, a Sant Boi de Llobregat.

 


acidH TEB FederacioAcell