Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL PARTIT DE L'ANY A L'ESTADI

Diaris i ràdios s'omplen de l'Europa - 'Hospi'

Primer Equip

El duel entre l'Europa i L'Hospitalet, que tindrà lloc aquest diumenge a les 12 hores a l'estadi Nou Sardenya, s'ha convertit en un dels partits més interessants d'aquesta temporada a Tercera Divisió i en el partit de l'any pels graciencs. Tota una sèrie de condicionants l'envolten a banda de l'atractiu de rebre al líder de la competició a casa.

 

El 'Cas Peralta' encara porta cua als despatxos i manté en suspens els tres punts del partit de la primera volta, els quals pengen d'un fil que ha d'acabar d'estirar el Comité de Competición de la RFEF (Real Federación Española de Fútbol). Aquest fet ha donat un especial 'morbo' al partit, com bé titula avui el diari Sport en la seva pàgina de futbol català. En l'aspecte esportiu, interessant serà veure dos equips amb una ratxa immaculada inversa. L'Hospitalet va perdre el seu primer partit de lliga el passat cap de setmana a casa, però no ha perdut encara cap a fora. En canvi l'Europa és, de moment i juntament amb el Reus, l'únic equip que no ha perdut encara al seu propi estadi.

 

Primera Equip
Pàgina especial del diari Sport sobre el partit de diumenge

 

 

El partit ha arribat a gairebé totes les redaccions dels mitjans que segueixen el futbol català i han mostrat interès en aquesta setmana per començar a fer "xup-xup" de l'encontre. A l'apartat d'Europa Ràdio de ceeuropa.cat podeu trobar dos documents sonors interessants. El primer, una entrevista de Ràdio Marca al president Guillaume de Bode, parlant del partit i també de la presentació del nou periòdic escapulat. El segon, una tertúlia d'esports a Ràdio L'Hospitalet amb gent de l'entorn del club riberenc i amb el cap de premsa de l'Europa, Àngel Garreta, com a convidat escapulat. Per escoltar tots dos documents cal entrar dins la secció "Arxius d'Àudio" de l'apartat Multimèdia de la web o bé fer clic AQUÍ .

 


acidH TEB FederacioAcell